Totalentreprise i Storkøbenhavn

Mangler du en professionel bygherre, så har vi hos Sabroe Multi Byg mange års erfaring med udførelse af totalentrepriser, hvor vi står for koordineringen af hele arbejdsprocessen. Derudover fremskaffer vi de håndværkere, der skal til for at kunne lave et kvalitetsfuldt resultat. Vi har mange dygtige samarbejdspartnere, som vi altid stræber efter at arbejde sammen med på større projekter, eftersom vi kan stå inden for deres arbejdsindsats.

Eksempler på totalentrepriser, som vi kan udføre:

  • Tilbygning og ombygning
  • Renovering af hele huset
  • Taglægning og renovering
  • Køkkenentreprise

Ved større totalentrepriser, kan det være nødvendigt at søge byggetilladelse. Vælger du os, som din bygherre er dette noget, vi nok skal gøre for dig.

 

Totalentreprenør i Storkøbenhavn

Vi lægger stor vægt på, at du som kunde bliver tilfreds med det endelige resultat. Ved totalentreprise har du kun en kontaktperson, som sørger for at du bliver informeret gennem hele byggeforløbet. Vores medarbejdere er alle autoriserede håndværkere og ved derfor, hvordan godt håndværk skal udføres bedst. Hvilket har gjort at vi får mange tilbagevendende kunder, som vi sætter stor pris på.

 

Kontakt os for totalentrepriser

Vi servicerer i hovedstadsområdet her i blandt byerne Albertslund, Taastrup, Hørsholm og Brøndby. Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere om vores ekspertiser, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os her.

Tømrer i Taastrup | totalentrepriser