Totalentreprise Taastrup

Tømrer i Taastrup

Vi udføre også totalentreprise i Taastrup og resten af Sjælland. Hos Sabroe Multibyg ApS sikrer vi dig tømrer- og snedkerarbejde i højeste kvalitet. Vi er omstillingsparate, så vi kan yde den bedste service hurtigst muligt. Vi har mange års erfaring som tømrer og snedker i Taastrup, uanset om det er til private eller erhverv. Hos Sabroe Multibyg er vores kunder altid i højsædet – derfor er vi altid i dialog med kunden, både før, i mens og efter vores tømrerarbejde. På den måde kan vi skræddersy vores service efter kundens behov. Med mere end 25 år i branchen, har vi fået den nødvendige erfaring, som gør at vi kan guide kunden til hvilken tømrerløsning der passer bedst til dit byggeprojekt.

Kontakt os – Vi udføre totalentreprise i Taastrup

Har du brug for hjælp til dit næste byggeprojekt? Vi er din totalentreprenør i Taastrup og omegn. Det vil sige at vi kan stå for hele dit byggeprojekt, lige fra A-Z. Vi sørger for alt lige fra udarbejdelsen af byggeprojekt, samt styring og koordinering. Når du vælger Sabroe Multibyg som din totalentreprenør, er du sikret at hele byggeprocessen bliver udført at autoriserede håndværkere. Vi har mange dygtige samarbejdspartnere, som vi altid stræber efter at arbejde sammen med på større projekter, eftersom vi kan stå inden for deres arbejdsindsats. Vi lægger stor vægt på, at du som kunde bliver tilfreds med det endelige resultat. Ved totalentreprise har du kun en kontaktperson, som sørger for at du bliver informeret gennem hele byggeforløbet. Har du specifikke ønsker eller behov, bestræber vi os på at imødekomme dem. For vores kunders tilfredshed er virksomhedens fremtid. Vi tilbyder flere typer totalentrepriser, lige fra renoveringer af huse til taglægning og tilbygninger.

Ved større totalentrepriser, kan det være nødvendigt at søge byggetilladelse. Vælger du os, som din bygherre er dette noget, vi nok skal gøre for dig.

Vi servicerer i hovedstadsområdet – Taastrup og omegn. Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere om vores ekspertiser, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os her.

Skriv til os

Kontakt

Står du med en serviceopgave eller et renoveringsprojekt, du gerne vil have fagligt kompetente øjne på, så kommer vi gerne ud og giver et uforpligtende tilbud.