Nyt badeværelse i Storkøbenhavn

Der kan være mange overvejelser, når man skal have nyt badeværelse. Vi står, hos Sabroe Multi Byg, altid klar med vores 15 års ekspertise både i forbindelse med opsætning af dit nye badeværelse og giver vejledning i, hvad der vil fungere bedst efter dine behov. Hos os er du garanteret professionelt stykke arbejde, som står klar til den aftalte tid og pris. Kontakt os allerede i dag, så kommer vi ud og giver dig et uforpligtende tilbud.

Når du skal have nyt badeværelse hjælper vi med:

  • Udvælgelse af materialer (fliser/klinker, inventar, indretning m.m.)
  • Nedrivning af det gamle badeværelse
  • Montering af det nye badeværelse
  • Totalentreprenør på dit badeværelsesprojekt

… og meget mere!

Totalløsning til nyt badeværelse i Storkøbenhavn

Ønsker du at slippe for koordineringen af både VVS’er, maler, elektriker, murer med mere? Så kan vi tilbyde at udføre dit badeværelsesprojekt som totalentreprise. Vi står for al koordinering af håndværkere, samt udarbejdelse af planløsninger og ansøgning om byggetilladelser. Du vil løbende blive orienteret, så du kan følge med i opførelsen af dit nye badeværelse. Vi lægger ikke skjul på, at med os som bygherre, så skal du være tryg og føle dig fri til at komme med dine ideer. Vi prøver så vidt muligt, at udføre vores arbejde så det forstyrrer din hverdag mindst muligt.

Kontakt os for at høre mere

Vi er altid klar på nye opgaver, vi hører derfor gerne fra dig, både i forbindelse med renoveringsopgaver eller opsætning af nyt badeværelse. Med mange års erfaring, har vi nu fået opbygget en god og stabil kundebase i hovedstadsområdet, her i blandt byerne Albertslund, Hørsholm og Brøndby.

Ring til os på telefon 2460 7017 eller skriv en mail til os på info@sabroemultibyg.dk og få et personligt og uforpligtende tilbud på et nyt badeværelse i Storkøbenhavn.

Vi ser frem til at høre fra dig!