Nyt badeværelse Albertslund – Tag os med på råd

Der kan være mange overvejelser, når man skal have nyt badeværelse. Vi er hos Sabroe Multi Byg altid klar med vores ekspertise både i forbindelse med opsætning af dit nye badeværelse og vejledning i, hvad der vil fungere bedst efter dine behov.

Når du skal have nyt badeværelse kan vi blandt andet hjælpe dig med:

  • Udvælgelse af materialer (fliser/klinker, inventar, indretning m.m.)
  • Nedrivning af det gamle badeværelse
  • Montering af det nye badeværelse
  • Totalentreprenør på dit badeværelsesprojekt

Totalløsning til nyt badeværelse

Ønsker du at slippe for koordineringen af både VVS’er, maler, elektriker, murer med mere? Så kan vi tilbyde at udføre dit badeværelsesprojekt som totalentreprise. Vi står for al koordinering af håndværkere, samt udarbejdelse af planløsninger og ansøgning om byggetilladelser. Du vil løbende blive orienteret, så du kan følge med i opførelsen af dit nye badeværelse. Vi lægger ikke skjul på, at med os som bygherre, så skal du være tryg og føle dig fri til at komme med dine ideer. Vi prøver så vidt muligt, at udføre vores arbejde så det forstyrrer din hverdag mindst muligt.

Kontakt os for at høre mere

Vi er altid klar på nye opgaver, vi hører derfor gerne fra dig, både i forbindelse med renoveringsopgaver eller opsætning af nyt badeværelse. Med mange års erfaring, har vi nu fået opbygget en god og stabil kundebade i hovedstadsområdet, her i blandt byerne Albertslund, Hørsholm og Brøndby.

Ring til os på telefon 2460 7017 eller skriv en mail til os på info@sabroemultibyg.dk.