Renovering af hus Storkøbenhavn

Er din bolig af ældre årgang eller trænger nogle af rummene til en kærlig hånd? Så kan vi hos Sabroe Multi Byg ApS udfører mindre og større renoveringer for private og erhverv.

Vores renoveringsopgaver spænder bredt, du kan her se eksempler på renoveringer, vi har udført:

  • Facaderenovering
  • Nedrivning af loft der giver dårlig akustik
  • Energioptimering ved hjælp af nye vinduer eller efterisolering
  • Zinktagrender (med lodning)
  • Træ terrasser

Når vi udfører renoveringer, har vi altid fokus på at sænke din energiregning og udnytte husets kvadratmeter bedst muligt.

Du er altid med på råd når det gælder din renovering

Uanset hvilken renoveringsopgave du har, er du altid velkommen til at kontakte os. Inden opstart af arbejdet holder vi altid et informationsmøde, hvor vi sammen gennemgår dit projekt. Her hører vi om dine ønsker og behov til det færdige resultat. Din tryghed og tilfredshed er vigtig for os, vi sørger derfor altid for, at du har godkendt vores arbejdsplan, inden vi igangsætter arbejdet. Derudover holder vi dig løbende orienteret, så du kan følge med i forløbet.

Professionelt tømrerarbejde

Hos os er alle vores medarbejdere og samarbejdspartnere autoriserede håndværkere, som alle er servicemindet og har dig som kunde i fokus gennem hele arbejdsprocessen. Vi kan altid træffes, hvis du ønsker vores vurdering af dit renoveringsprojekt.

Med kontor i Albertslund servicerer vi med renovering i hele hovedstadsområdet blandt andet i områderne omkring Hørsholm og Brøndby.

Ring til os på telefon 2460 7017 eller skriv en mail til os på info@sabroemultibyg.dk.

Se også: Isolering