Renovering af hus Storkøbenhavn

Professionelt tømrerarbejde

Hos os er alle vores medarbejdere og samarbejdspartnere autoriserede håndværkere, som alle er servicemindet og har dig som kunde i fokus gennem hele arbejdsprocessen. Vi kan altid træffes, hvis du ønsker vores vurdering af dit renoveringsprojekt.

Med kontor i Albertslund servicerer vi med renovering i hele hovedstadsområdet blandt andet i områderne omkring Hørsholm og Brøndby.

Ring til os på telefon 24 60 70 17 eller skriv en mail til os på info@sabroemultibyg.dk.

Vores renoveringsopgaver spænder bredt, du kan her se eksempler på renoveringer, vi har udført:

Vi udfører alt tømrer & snedkerarbejde fra kælder til kvist. Vi har fokus på dine ønsker og behov. Vi sikrer dig en skræddersyet løsning af højeste kvalitet.

  • Facaderenovering
  • Nedrivning af loft der giver dårlig akustik
  • Energioptimering ved hjælp af nye vinduer eller efterisolering
  • Zinktagrender (med lodning)
  • Træ terrasser

Når vi udfører renoveringer, har vi altid fokus på at sænke din energiregning og udnytte husets kvadratmeter bedst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag

Du er altid med på råd når det gælder din renovering

Uanset hvilken renoveringsopgave du har, er du altid velkommen til at kontakte os. Inden opstart af arbejdet holder vi altid et informationsmøde, hvor vi sammen gennemgår dit projekt. Her hører vi om dine ønsker og behov til det færdige resultat. Din tryghed og tilfredshed er vigtig for os, vi sørger derfor altid for, at du har godkendt vores arbejdsplan, inden vi igangsætter arbejdet. Derudover holder vi dig løbende orienteret, så du kan følge med i forløbet.

Skriv til os

Kontakt

Står du med en serviceopgave eller et renoveringsprojekt, du gerne vil have fagligt kompetente øjne på, så kommer vi gerne ud og giver et uforpligtende tilbud.