Nyt gulv i Storkøbenhavn

Har du bestemt dig for at du skal have et nyt gulv? Måske du har bestemte ønsker til dit nye gulv? Så kan vi lægge alt fra trægulv, linoleum til vinyl. Du er altid velkommen til at forhøre dig hos os, inden du bestiller dit nye gulv. Vi fortæller gerne om mulighederne, inden for de forskellige gulvtyper og behandlingstyper.

Nyt gulv med en holdbar løsning

Inden du køber nyt gulv, er det en god idé at overveje, hvor meget slid gulvet bliver udsat for. Har du hund eller kat, vil en blød træsort ikke være den bedste løsning. Derudover bør du også overveje, hvor meget tid du vil bruge på vedligeholdelse af gulvet, nogle træsorter er mere sårbare og kræver hyppigere behandlinger.

Vi har igennem årene samarbejdet med nogle af de førende gulvleverandører i Danmark såsom JunkersMolandTarkett og mange flere. Har du selv fremskaffet dit nye gulv, kan vi sagtens lægge det for dig. Med grundigt forarbejde såsom udjævning af underlaget med mere, sikrer vi dig et flot gulv, som du kan blive glad for i mange år frem.

 

Vi hører gerne fra dig, hvis du skal have nyt gulv

Skal du have nyt gulv og bor du i hovedstadsområdet? Så er vi klar til at udføre et professionelt stykke arbejde for dig. Vi har blandt andet serviceret med nye gulve i byerne Albertslund, Hørsholm og Brøndby. Kontakt os her – Vi kan også hjælpe dig med nyt badeværelseudskiftning af vinduernyt køkken eller andet tømrerarbejde.

 

Nyt Gulv