Nyt køkken i Storkøbenhavn

Få et unikt køkken i Storkøbenhavn

Er dit gamle køkken ved at have udtjent sin levetid? Så tag os med på råd, når du skal vælge nyt køkken. Med mange års erfaring kan vi give dig den rådgivning og vejledning, så du vælger det køkken, der passer til dig og din families behov.

Når du har købt nyt køkken kan vi montere det for dig, derudover kan vi også stå for nedrivningen af det gamle, som totalentreprise. Med gode og stabile samarbejdspartnere kan vi udføre alt fra VVS, maler til blikkenslager arbejde i forbindelse med dit nye køkken. Det eneste du skal gøre er at købe dit nye køkken eller bestille det gennem os, og vi klarer resten.

Vi har gode samarbejdsaftaler med de førende køkken producenter. Bestiller du gennem os, står vi for indhentning af tilbud med mere.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag

Der er flere ting du bør overveje inden du vælger nyt køkken:

  • Skal køkkenet være praktisk indrettet?
  • Hvordan skal skabene være indrettet? – for bedst mulig udnyttelse
  • Hvilke hårde hvidevarer skal du have?
  • Hvilken stil skal køkkenet være i? moderne, romantisk eller klassisk?

Uanset hvilket spørgsmål du har, er vi altid klar med vores anbefalinger.

Kontakt os for nyt køkken

Har du brug for inspiration, ideer til planløsninger eller indretningen af dit nye køkken, så er vi hos Sabroe Multi Byg klar til at dele vores erfaringer med dig.

Vi servicere med nye køkkener i hovedstadsområdet, så uanset om du bor i Brøndby, Hørsholm eller Albertslund, så hører vi gerne fra dig.

Skriv til os

Kontakt

Står du med en serviceopgave eller et renoveringsprojekt, du gerne vil have fagligt kompetente øjne på, så kommer vi gerne ud og giver et uforpligtende tilbud.