Totalentreprise Ballerup

Totalentreprise Ballerup

Står du overfor et større byggeproces og mangler en til at varetage hele opgaven? Så er du havnet det rette sted. Vælger du Sabroe Multibyg ApS som din totalentreprenør i Ballerup, sikrer du dig at hele processen går som den skal. Vælger du derimod selve at kontakte de forskellige slags håndværkere (snedker, elektriker, tømrer etc.) risikerer du at der bliver brugt meget unødvendig tid på koordinering mellem de forskellige part, og i værste tilfælde bliver glemt. Derfor er det altid en god idé at have en totalentreprenør, som koordinerer det hele, lige fra introduktion til udarbejdelsen af byggeprojekt.

Hos Sabroe Multibyg ApS leverer vi aldrig et færdigt resultat, som vi ikke selv kan stå inde for. i anvender kun anerkendt materiale, som har lang holdbarhed. Vi er omstillingsparate, så vi kan yde den bedste service hurtigst muligt. Vi har mange dygtige samarbejdspartnere, som vi altid stræber efter at arbejde sammen med på større projekter, eftersom vi kan stå inden for deres arbejdsindsats. Vores samarbejdspartnere har samme værdier som os.

Har du specifikke ønsker eller behov, bestræber vi os på at imødekomme dem. Vi er med andre ord ekstremt fleksible i forhold til både handlingsplanen og eksekveringen. Vi tilbyder flere typer totalentrepriser, lige fra renoveringer af huse til taglægning og tilbygninger. Ved større opgaver, kan det være nødvendigt at søge byggetilladelse. Vælger du os, som din bygherre er dette noget, vi nok skal gøre for dig. Du kan trygt overlade opgaven til os.

Tømrer i Ballerup

Vi har mange års erfaring som tømrer og snedker i Ballerup, uanset om det er til private eller erhverv. Hos Sabroe Multibyg er vores kunder altid i højsædet – derfor er vi altid i dialog med kunden, både før, i mens og efter vores tømrerarbejde. På den måde kan vi skræddersy vores service efter kundens behov. Med mere end 15 år i branchen, har vi fået den nødvendige erfaring, som gør at vi kan guide kunden til hvilken tømrerløsning der passer bedst til dit byggeprojekt. Vi gør en stor dyd ud af at levere de bedste løsninger hver gang.

Tømrer i Ballerup

Vi servicerer i hovedstadsområdet – Ballerup og omegn. Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere om vores ekspertiser, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os her.

Skriv til os

Kontakt

Står du med en serviceopgave eller et renoveringsprojekt, du gerne vil have fagligt kompetente øjne på, så kommer vi gerne ud og giver et uforpligtende tilbud.